aannemingsbedrijf logo

aannemingsbedrijf

Bedrijfshuisvesting

Het bouwen van een bedrijfspand begint niet met het slaan van de eerste paal. Voordat het zover is, moeten tal van zaken worden geregeld en beslissingen worden genomen. Het aantal benodigde vierkante meters, de indeling, de uitstraling van de architectuur, vergunningen, milieuregels, arbeidsomstandigheden, brandpreventie, logistiek... Vóór u ’t weet komt u niet meer aan uw eigenlijke werk toe. Tenzij u kiest voor de deskundige totaal-aanpak van Droste. Wij nemen u vrijwel elke beslommering uit handen en regelen en plannen alles tot in de puntjes.

Onze voortvarende werkwijze, onze aandacht en ervaring staan garant voor hoogwaardige kwaliteit en onze just-in-time planning voor een minimale bouwtijd. Bovendien weet u altijd waar u aan toe bent. Wij kunnen u in een zeer kort tijdsbestek, haarfijn inzicht bieden in uw totale investeringen en gemaakte afspraken komen we altijd na! Bij de realisatie van uw bedrijfspand gaan we uit van onze bedrijfsfilosofie: “Bouwen voor ’t leefplezier.”

Naast onze hierboven genoemde voordelige standaardformules kunt u bij Droste terecht voor bedrijfspanden die geheel volgens uw specifieke wensen worden gebouwd.

Enkele voorbeelden zijn:
bouwen voor 't leefplezier